Website Wonders Icon

Webdevelopment

Wil jij een website van de allerbeste kwaliteit? Dan ben je bij ons webdevelopment proces aan het juiste adres.

Gratis strategiegesprek

Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment

Niet ieder website bedrijf beschikt over de skills die nodig zijn voor een goed webdevelopment proces.

Webdevelopment

Webdevelopment

Dit is de fase waar alle magie gebeurt: we gaan aan de slag met het bouwen van de daadwerkelijke website. We pakken de strategie en de designs erbij en starten het webdevelopment proces. Er zijn verschillende manieren om een website te bouwen. Deze kunnen we opdelen in 3 hoofdcategorieën:

Thema's en templates

Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van programma's als Wix, Squarespace, Jimdo en thema's binnen WordPress. Het nadeel hiervan: je zit vast aan de kaders van het thema, waardoor we niet de vrijheid hebben die nodig is voor een winstgevende, op maat gemaakte website.

Coderen

Het is ook mogelijk om een website vanaf nul te coderen. En ook al hebben wij deze skill in huis, kiezen we ervoor om dit niet te doen. De voordelen die dit met zich meebrengt, wegen niet af tegen de extra tijd (en daarbij kosten) die dit met zich mee brengt.

Page builders

Binnen WordPress, kun je ook werken met page builders. En dan heb ik het niet over de simpele, zware page builders zoals Divi en Elementor. Deze zijn funest voor de kwaliteit van jouw website. Wij werken met de Oxygen Builder. Dit systeem geeft ons de vrijheid om alles volledig op maat te ontwikkelen, binnen het veilige en welbekende ecosysteem van WordPress.

Webdevelopment zelf doen VS uitbesteden

Iedereen kan tegenwoordig toch prima een website bouwen? Ja en nee.

Een website maken is niet zo lastig. Met een simpele builder krijgt iedereen wel wat voor elkaar. Maar... een op maat gemaakt webdesign omzetten naar een technisch werkende, razendsnelle, volledige responsive, consistente en schaalbare website, is een heel ander verhaal. En dat is uiteindelijk het doel van het webdevelopment proces.

Rode vlaggen van amateuristische webdevelopment bedrijven

Niet ieder bedrijf dat webdevelopment aanbiedt, bouwt ook echt goede websites. In onze jarenlange ervaring hebben we een aantal rode vlaggen ontdekt, die de professionele bedrijven onderscheiden van de amateuristische bedrijven:

 1. Een generalist in plaats van een team van specialisten: je wil geen generalist hebben die de website strategie, het webdesign en de webdevelopment uitvoert. Je zoekt een bedrijf die een specialist voor alle (drastisch verschillende) vakgebieden heeft
 2. Geen goed gevuld portfolio: je zoekt een bedrijf dat een goed track record heeft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons portfolio: klik hier om onze Case Studies te bekijken
 3. Trage websites: de websites van een goed webdevelopment bedrijf laden razendsnel, waardoor deze beter vindbaar zijn en goed converteren
 4. Geen verstand van coderen (HTML/CSS/Javascript) : door gebruik te maken van goede webdevelopment principles (zoals gebruik te maken van classes in plaats van ID's bijvoorbeeld), zijn websites consistent en schaalbaar (klik hier om meer te lezen over het verschil tussen ID's en classes)
 5. Geen overzichtelijke WordPress backend: een goede webdeveloper regelt WordPress overzichtelijk in met Custom Post Types en Custom Fields
 6. Te veel plugins: een goed webdevelopment bedrijf gebruikt niet teveel plugins, omdat zij zelf de skills beheersen die de meeste plugins overbodig maakt.
 7. Geen website onderhoud: een goede webdeveloper biedt ook aan om het onderhoud van jouw WordPress website uit handen te nemen
 8. Ze geven jou de sleutel: een goed webdevelopment bedrijf geeft jou geen toestemming om zelf allerlei dingen in de opbouw van de website te veranderen. Wat is het nut van dit hele proces als jij alles zelf weer om gaat gooien?

Webdevelopment bij Website Wonders

Webdevelopment is één van onze beste specialisaties. Onze Website Wizzard Jonathan, met zijn rijke kennis over WordPress, Oxygen en coderen, is hier verantwoordelijk voor. Dus, ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Plan een gratis strategiegesprek in via deze link.

Hulp bij Webdevelopment?

Vraag dan een gratis strategie gesprek bij ons aan.

Het Winstgevende webdevelopment Proces

01

Development setup

We doen alle voorbereidingen die vereist zijn voor een soepel development proces.

02

Page development

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van de pagina's.

03

Overige development

We bouwen alles dat losstaat van de pagina's, zoals formulieren, pop-ups en custom fields.

04

Optimalisatie en lancering

We optimaliseren en lanceren jouw website op het originele domein.

Hoe opdrachtgevers Webdevelopment ervaren

Peter de Gruyl review

Peter de Gruyl

The Driven Club

Een ontzettend fijne samenwerking met Website Wonders. Onze site is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ze denken kritisch mee, zijn betrokken en zitten kort op de bal. Zeker een aanrader als website bureau, je zult er geen spijt van krijgen!

Verified Google review
Jeff Jeroense review

Jeff Jeroense

De Nieuwe Lichting

Voor onze beide bedrijven hebben we de websites bij Website Wonders laten bouwen: De Nieuwe Lichting en Imperium Coach. Ontzettend tevreden, ik kan ze van harte aanraden. Ze denken met je mee, hebben enorm snelle communicatie en leveren strakke designs.

Verified Google review
Diederik Aertsen review

Diederik Aertsen

Piet Hein Fysiotherapie

Zeer kundig. Snelle reactie, altijd binnen een paar uur antwoord op je vragen. Ik vind het heel prettig dat de website continu wordt verbeterd, zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen.

Verified Google review
Bastiaan van Leersum review

Bastiaan van Leersum

Gezinshuis de Horizon

Deskundige professionals die voor ons een goede site gebouwd hebben. Kwaliteit is top en de prijs is netjes. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Verified Google review

En we doen ons uiterste best om de kwaliteit van ieder project nog verder te optimaliseren.

Strategiegesprek

Webdevelopment

Vraag een gratis strategie gesprek aan

Strategiegesprek

Webdevelopment bij website wonders

We bieden véél meer dan een gemiddelde websitebouwer

 • Géén generalist maar een team van specialisten

 • Totale ontzorging door alles uit handen te nemen

 • Menselijke verbinding in een digitale wereld

 • Focus op winst, naamsbekendheid en het bedrijfsimago

 • Een 100% tevredenheidsgarantie

 • Een gratis strategie gesprek

Dienstgebieden
Topbranches

Onze dienstgebieden

Wij zijn actief in heel Nederland en hebben ervaring met de dorpen en steden hieronder. Als jouw stad niet in de lijst staat, kunnen we je natuurlijk alsnog helpen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Onze topbranches

Wij leveren Webdevelopment voor alle branches, maar hebben expliciete ervaring in de topbranches hieronder. Neem contact met ons op voor verdere informatie.
Website Wonders logo
+31 (0)6 18 95 84 59Roy@websitewonders.nl
Vraag aan via deze link