Website Wonders Icon

Website laten maken coach

Wil jij net als De Nieuwe Lichting, Nico Hanhart en Jeff Jeroense een coach website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres
Does this override the alt text?

website laten maken coach

De meeste coaches maken gebruik van mond-tot-mond reclame. Ik geef ze groot gelijk, want dit is een van de beste (en goedkoopste) manieren om nieuwe klanten te werven. Het nadeel: de toestroom van nieuwe klanten is onvoorspelbaar. Je weet nooit hoeveel nieuwe aanmeldingen je volgende maand binnenkrijgt. Een website is de perfecte aanvulling op jouw mond-tot-mond reclame:

  • Jouw website wordt iedere maand gevonden door een vast aantal geïnteresseerde leads
  • Jouw website converteert deze leads naar klanten - en later fans die jouw mond-tot-mond reclame stimuleren

Op deze manier kan jouw website dus een mooi middel zijn om je klantenbestand exponentieel te laten groeien.

Traffic genereren als coach

Een website die niet gevonden wordt kan geen nieuwe klanten aanleveren. Daarom is het vindbaar maken van jouw coach website het belangrijkste onderdeel. Dit kunnen we op een aantal manieren voor elkaar krijgen.

Organische traffic

Je creëert waardevolle content, gebaseerd op het zoekgedrag in Google, zodat mensen via artikelen/blogs op jouw website terechtkomen.

Google advertenties

Je werkt met Google advertenties om direct bovenin Google te staan voor belangrijke zoektermen als "Business coach" en "Performance coach". Het nadeel ten opzichte van SEO, is dat je per klik betaalt. Het voordeel daarentegen is, dat je direct bovenaan staat (wat bij SEO een lange termijn proces is).

Social advertisement

Als jij als coach een goede campagne hebt lopen, is het adverteren op social media kanalen (Facebook, YouTube, Instagram etc.) een goede manier om leads via je website te genereren.

Bezoekers converteren als coach

Nu er flink wat traffic op onze website staat, is het belangrijk om deze bezoekers te converteren naar klanten. Hiervoor heb je een aantrekkelijk gratis weggevertje nodig. Iets dat bezoekers triggert in hun diepste pijnpunten, aantrekkelijk is om te downloaden en gigantisch weel waarde geeft. Voor geen rode cent. Dit zal een groot deel (zo'n 25%) van de bezoekers aanzetten tot actie.

Vervolgens is het zaak om deze leads verder op te warmen met een geautomatiseerde E-mail reeks. Deze zit vol met waarde en call to actions naar jouw kernproduct. Door dit goed uit te werken op de website, wordt jij overstroomd met nieuwe aanvragen voor je coaching programma.

Website laten maken coach, of toch uitbesteden?

Je zou dit natuurlijk allemaal prima zelf kunnen doen. Maar, als het verhaal hierboven voor jou nieuw is, of je geen tijd hebt om alles uit te werken, raden we zeker aan om dit uit te besteden. Een coach website laten maken is voor jou dan waarschijnlijk de beste optie. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij enkele Case Studies van ons in de coaching wereld:

Website laten maken coach

Vraag een gratis strategie gesprek bij ons aan.

Wat klanten over ons zeggen

Peter de Gruyl review

Peter de Gruyl

The Driven Club

Een ontzettend fijne samenwerking met Website Wonders. Onze site is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ze denken kritisch mee, zijn betrokken en zitten kort op de bal. Zeker een aanrader als website bureau, je zult er geen spijt van krijgen!

Verified Google review
Jeff Jeroense review

Jeff Jeroense

De Nieuwe Lichting

Voor onze beide bedrijven hebben we de websites bij Website Wonders laten bouwen: De Nieuwe Lichting en Imperium Coach. Ontzettend tevreden, ik kan ze van harte aanraden. Ze denken met je mee, hebben enorm snelle communicatie en leveren strakke designs.

Verified Google review
Diederik Aertsen review

Diederik Aertsen

Piet Hein Fysiotherapie

Zeer kundig. Snelle reactie, altijd binnen een paar uur antwoord op je vragen. Ik vind het heel prettig dat de website continu wordt verbeterd, zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen.

Verified Google review
Bastiaan van Leersum review

Bastiaan van Leersum

Gezinshuis de Horizon

Deskundige professionals die voor ons een goede site gebouwd hebben. Kwaliteit is top en de prijs is netjes. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Verified Google review

We hebben nog geen ontevreden coach gehad

Strategiegesprek

Het website laten maken coach proces

01

Strategie

We maken een goede conversie strategie voor jouw coaching bedrijf

02

Design

We maken een uniek design aansluitend op jouw coaching bedrijf

03

Development

We ontwikkelen een schaalbare coach website van de beste kwaliteit

04

Optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw coach website traffic genereert

Website laten maken coach

Vraag een gratis strategie gesprek aan

Strategiegesprek

Voor coaches

Waarom je coach website bij Website Wonders laten maken?

  • Géén generalist maar een team van specialisten

  • Totale ontzorging door alles uit handen te nemen

  • Menselijke verbinding in een digitale wereld

  • Focus op winst, naamsbekendheid en het bedrijfsimago

  • Een 100% tevredenheidsgarantie

  • Een gratis strategie gesprek

Onze dienstgebieden

Wij zijn actief voor Coaches in heel Nederland en hebben ervaring met de dorpen en steden hieronder. Als jouw stad niet in de lijst staat, kunnen we je natuurlijk alsnog helpen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.
Website Wonders logo
+31 (0)6 18 95 84 59Roy@websitewonders.nl
Vraag aan via deze link