Website Wonders Icon

rijschool website laten maken

Wil jij een rijschool website laten maken? Je bent niet de eerste rijschool die wij hebben geholpen!
Does this override the alt text?

Rijschool website laten maken

De meeste rijscholen halen weinig nieuwe klanten binnen via hun website. In onze ogen is dit doodzonde, want vrijwel iedereen zoekt op Google naar een rijschool in de buurt, om te beginnen met lessen. Als jij het voor elkaar krijgt om dan bovenaan te staan, en met een onweerstaanbaar aanbod een groot deel van de bezoekers weet te converteren, is jouw enige zorg waar je nieuwe rij instructeurs vandaan gaat halen.

Je vindbaarheid verbeteren als rijschool

Bij een rijschool website laten maken houden we rekening met de vindbaarheid van jouw website. Het is cruciaal dat de website op en rondom de locaties waar jij actief bent gevonden wordt. Dit kunnen we realiseren op 3 manieren:

 1. SEO: we gaan werken aan de organische vindbaarheid van de website. Dit proces heeft een langere aanloop, maar biedt op lange termijn de beste resultaten en ROI
 2. SEA: we gaan aan de slag met Google advertenties zodat jij direct bovenin Google staat op de belangrijkste zoektermen
 3. Social advertisement: we gaan lokaal domineren door op social media kanalen advertenties te draaien specifiek gericht op jouw doelgroep

Bezoekers converteren naar klant (als rijschool)

Nu de website overspoeld wordt door geïnteresseerde bezoekers uit de buurt, is het belangrijk om hen te converteren naar klanten. Veel rijscholen werken met twee call to actions:

 1. Koop onze pakketten
 2. Doe een gratis proefles

En ook al is de tweede call to action laagdrempeliger dan de eerste, hebben ze allebei hetzelfde probleem. Ze zijn beiden gericht op de mensen die al zeker weten dat ze willen gaan rijlessen. Gemiddeld gezien is dit maar zo'n 3% van jouw websitebezoekers. De andere 97% is alleen nog maar aan het oriënteren (en gaan dus nog geen pakket kopen of een proefles aanvragen).


Deze grote groep mensen willen we dus specifiek helpen met hun vraagstukken. Dit kunnen we doen, door gratis weggevertjes aan te bieden. Denk aan:

 1. "3 tips om te starten met rijlessen"
 2. "5 meest gemaakte fouten bij beginnend bestuurders"
 3. "7 valkuilen voor jouw auto theorie examen"

Mensen kunnen een dergelijk document downloaden, door hun naam en mail achter te laten. Met gratis weggevers als hierboven gaan ze dat ook zeker doen. In plaats van de 3 op de 100 mensen die een gratis proefles aanvraagt, heb je nu opeens de namen en E-mailadressen van 25 geïnteresseerde mensen verzameld. Met een conversie van 25%, resulteert dat in 6 nieuwe klanten (in plaats van 3). Daarnaast hebben we het aantal websitebezoekers ook verdubbelt, dus jouw rijschool website ervaart een omzetstijging van 400%. Dus, rijschool website laten maken? Dit is wat het voor jouw rijschool kan betekenen.

Rijschool website laten maken, of toch uitbesteden?

Je zou dit natuurlijk allemaal prima zelf kunnen doen. Maar... ben jij een webdesigner? Ben jij een website bouwer? Ben jij een copywriter? Heb je zin en tijd om 80 uur aan een project te zitten dat waarschijnlijk matig gaat presteren? Ik denk het niet.

Een rijschool website laten maken is voor jou dan de beste optie. We hebben al een toffe rijschool in ons beheer: neem eens een kijkje bij de nationale rijschool. Benieuwd of een rijschool website laten maken bij ons de beste optie is? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Rijschool website laten maken

Vraag een gratis strategie gesprek bij ons aan.

Wat klanten over ons zeggen

Peter de Gruyl review

Peter de Gruyl

The Driven Club

Een ontzettend fijne samenwerking met Website Wonders. Onze site is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ze denken kritisch mee, zijn betrokken en zitten kort op de bal. Zeker een aanrader als website bureau, je zult er geen spijt van krijgen!

Verified Google review
Jeff Jeroense review

Jeff Jeroense

De Nieuwe Lichting

Voor onze beide bedrijven hebben we de websites bij Website Wonders laten bouwen: De Nieuwe Lichting en Imperium Coach. Ontzettend tevreden, ik kan ze van harte aanraden. Ze denken met je mee, hebben enorm snelle communicatie en leveren strakke designs.

Verified Google review
Diederik Aertsen review

Diederik Aertsen

Piet Hein Fysiotherapie

Zeer kundig. Snelle reactie, altijd binnen een paar uur antwoord op je vragen. Ik vind het heel prettig dat de website continu wordt verbeterd, zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen.

Verified Google review
Bastiaan van Leersum review

Bastiaan van Leersum

Gezinshuis de Horizon

Deskundige professionals die voor ons een goede site gebouwd hebben. Kwaliteit is top en de prijs is netjes. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Verified Google review

100% klanttevredenheid

Strategiegesprek

Het proces van een rijschool website laten maken

01

Strategie

We bedenken een goed converterende website strategie

02

Design

We maken een uniek design aansluitend op jouw rijschool

03

Development

We ontwikkelen een schaalbare rijschool website van de beste kwaliteit

04

Optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw rijschool website online wordt gevonden

Rijschool website laten maken

Vraag een gratis strategie gesprek aan

Strategiegesprek

Website Wonders

Waarom bij ons je rijschool website laten maken?

 • Géén generalist maar een team van specialisten

 • Totale ontzorging door alles uit handen te nemen

 • Menselijke verbinding in een digitale wereld

 • Focus op winst, naamsbekendheid en het bedrijfsimago

 • Een 100% tevredenheidsgarantie

 • Een gratis strategie gesprek

Onze dienstgebieden

Wij zijn actief voor Rijscholen in heel Nederland en hebben ervaring met de dorpen en steden hieronder. Als jouw stad niet in de lijst staat, kunnen we je natuurlijk alsnog helpen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.
Website Wonders logo
+31 (0)6 18 95 84 59Roy@websitewonders.nl
Vraag aan via deze link