Website Wonders Icon

Website laten maken tandarts

Wil jij als tandarts een website laten maken? Dan ben je bij Website Wonders aan het goede adres
Does this override the alt text?

Website laten maken tandarts

De meeste tandartsen maken gebruik van hun lokale autoriteit en mond-tot-mond reclame. En dit is een strategie die natuurlijk hartstikke goed werkt. Maar... wat als iemand naar jouw dorp of stad is verhuisd? Hoe komt diegene dan bij jullie terecht? Waarschijnlijk via Google. Daarom is het belangrijk om de vindbaarheid van jouw tandarts website te optimaliseren.

Traffic genereren als tandarts

Als iemand "tandarts in JOUW DORP/STAD" in typt, wil je natuurlijk bovenaan staan in Google. Dit kun je op 2 manieren voor elkaar krijgen:

 1. SEO: organische vindbaarheid
 2. SEA: betaalde advertenties

Deze wil je allebei inzetten. Op lange termijn is organische vindbaarheid de beste optie, omdat je niet betaalt voor iedere klik naar jouw website. Echter is dit vaak een lange termijn proces, wat betaalde advertenties in het begin aantrekkelijk maakt, omdat je dan direct bovenaan staat.

Bezoekers converteren naar klant (als tandarts)

Als jouw website bezocht wordt door potentiële klanten, willen we hen natuurlijk converteren naar daadwerkelijke klanten. Hier hebben we een goede strategie voor bedacht. In plaats van alle call to actions direct naar "afspraak maken" te sturen, wisselen we deze af met "een gratis inloopspreekuur". Dit is voor iedereen een stuk laagdrempeliger. En vervolgens wordt het overgrote deel (50-80%) van de mensen die op het inloop spreekuur komen, toch klant bij jullie.

Tandarts website met een professionele uitstraling

Jouw tandarts website heeft natuurlijk meerdere doelen. In deze branche is het cruciaal om professioneel over te komen. Je bent ten slotte bezig met het gebit waar iemand de rest van zijn of haar leven mee rondloopt. Daarom wil je de uitstraling van jouw website hierop inrichten. We zien nog steeds website voorbijkomen die:

 • Niet beveiligd zijn
 • Technisch niet werken
 • Eruit zien alsof ze in de 19e eeuw gemaakt zijn

Dit is een probleem. Helemaal als tandarts. Zorg er dus voor dat jouw website niet alleen goed vindbaar is en converteert, maar ook een professionele uitstraling heeft.

Website laten maken tandarts, of toch uitbesteden?

Je zou dit natuurlijk allemaal prima zelf kunnen doen. Maar... ben jij een webdesigner? Ben jij een website bouwer? Ben jij een copywriter? Heb je zin en tijd om 80 uur aan een project te zitten dat matig gaat presteren? Waarschijnlijk niet. Daarom raden we aan om jouw tandarts website te laten maken bij Website Wonders.

Website laten maken tandarts

Vraag een gratis strategie gesprek bij ons aan.

Wat klanten over ons zeggen

Peter de Gruyl review

Peter de Gruyl

The Driven Club

Een ontzettend fijne samenwerking met Website Wonders. Onze site is precies geworden zoals ik voor ogen had. Ze denken kritisch mee, zijn betrokken en zitten kort op de bal. Zeker een aanrader als website bureau, je zult er geen spijt van krijgen!

Verified Google review
Jeff Jeroense review

Jeff Jeroense

De Nieuwe Lichting

Voor onze beide bedrijven hebben we de websites bij Website Wonders laten bouwen: De Nieuwe Lichting en Imperium Coach. Ontzettend tevreden, ik kan ze van harte aanraden. Ze denken met je mee, hebben enorm snelle communicatie en leveren strakke designs.

Verified Google review
Diederik Aertsen review

Diederik Aertsen

Piet Hein Fysiotherapie

Zeer kundig. Snelle reactie, altijd binnen een paar uur antwoord op je vragen. Ik vind het heel prettig dat de website continu wordt verbeterd, zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen.

Verified Google review
Bastiaan van Leersum review

Bastiaan van Leersum

Gezinshuis de Horizon

Deskundige professionals die voor ons een goede site gebouwd hebben. Kwaliteit is top en de prijs is netjes. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Verified Google review

We hebben nog geen ontevreden klant gehad

Strategiegesprek

Het website laten maken tandarts proces

01

Strategie

We maken een goede conversie strategie voor jouw tandartsenpraktijk

02

Design

We maken een uniek design aansluitend op jouw tandartsenpraktijk

03

Development

We ontwikkelen een schaalbare tandarts website van de beste kwaliteit

04

Optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw tandarts website traffic genereert

Website laten maken tandarts

Vraag een gratis strategie gesprek aan

Strategiegesprek

Voor tandartsen

Waarom je tandarts website bij Website Wonders laten maken?

 • Géén generalist maar een team van specialisten

 • Totale ontzorging door alles uit handen te nemen

 • Menselijke verbinding in een digitale wereld

 • Focus op winst, naamsbekendheid en het bedrijfsimago

 • Een 100% tevredenheidsgarantie

 • Een gratis strategie gesprek

Onze dienstgebieden

Wij zijn actief voor Tandartsen in heel Nederland en hebben ervaring met de dorpen en steden hieronder. Als jouw stad niet in de lijst staat, kunnen we je natuurlijk alsnog helpen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.
Website Wonders logo
+31 (0)6 18 95 84 59Roy@websitewonders.nl
Vraag aan via deze link