Wat kost een SEO specialist

Wat kost een SEO specialist is een vraag die wij regelmatig horen. De kosten van een SEO “specialist” liggen gemiddeld tussen de €50 – €150 per uur. Om de juiste afweging voor jouw bedrijf te maken, is het belangrijk om te weten binnen welke prijsklasse jij moet zoeken. Daarom is de vraag wat kost een SEO specialist die voldoet aan de eisen van jouw bedrijf eigenlijk een betere vraag.

De taken van een SEO specialist

Om het vraagstuk “wat kost een SEO specialist” goed te beantwoorden, moeten we eerst weten wat een SEO specialist precies doet. Houdt hij of zij zich bezig met de strategie of ook met de uitvoering? Optimaliseert hij of zij alleen de content, of wordt ook de technische SEO verzorgt? Zie hieronder een overzicht van de belangrijkste onderdelen die gedaan moeten worden bij een SEO proces:

  • Zoekwoord onderzoek
  • Content strategie
  • Content schrijven
  • Content optimaliseren
  • Technische SEO
  • On page SEO

Erg veel taken voor 1 SEO specialist, vind je niet? Daarom hebben we bij Website Wonders een team van specialisten die ervoor zorgt dat jouw SEO in goede handen is.

SEO met garantie

Omdat we bij Website Wonders veel waarde hechten aan de resultaten, bieden we een garantie. Zie de video hieronder voor een verdere toelichting.

Wat kost een SEO specialist dan?

Zoals ik al eerder aangaf, liggen de kosten gemiddeld tussen de €50 – €150 per uur. Bij Website Wonders hanteren wij echter een ander model. Bij ons betaal je niet voor de uren, maar voor een (totaal)pakket dat GEGARANDEERD resultaten oplevert. Onze pakketten starten vanaf €250 per maand en kunnen oplopen tot duizend(en) euro(‘s) per maand. Zie hieronder een overzicht van onze pakketten.

Done for youDone with youDo it yourself
v.a. €1.000
Per maand
v.a. €400
Per maand
v.a. €250
Per maand
Concurrentieanalyse
Zoekwoord onderzoek
SEO contentstrategie
SEO advies
Google Search Console
Google Analytics
Maandelijks prestatie rapport
Voortgang & strategiegesprek 
Content optimaliseren
Content publiceren
On page SEO
Technische SEO
Content schrijven
Social media snippets
Local SEO
Garantie: top 10 posities35%20%10%

Wat kost een SEO specialist nog steeds niet duidelijk?

Is het nog steeds niet duidelijk wat een SEO specialist kost? Neem dan contact met ons op of plan een gratis SEO strategiegesprek bij ons in.


[piotnetforms id=1246]Geschreven door Roy van den Berg

Hi! Ik ben Roy. De oprichter van Website Wonders, verantwoordelijk voor de strategie en het managen van projecten en ik schrijf regelmatig artikelen over websites- en online marketing.